Pagina principala Comuna Gugesti Institutii locale Monitorul Oficial Local Harta Contact
 

Proiect de Hotarare nr.10 din 08.03.2021 privind aprobarea Bugetului general consolidat al comunei Gugeşti, judeţul Vrancea estimat pe anul 2021.

Anunt public nr.7963 din 20 august 2019 privind proiectele de hotărâri dupa cum urmează:

Proiect de hotarare nr.9 privind aprobarea rectificarii bugetului local de venituri si cheltuieli pe anul 2019.

Proiect de hotarare nr.10 privind reorganizarea Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Gugesti in Serviciu Voluntar pentru Situatii de urgenta tip V2, aprobarea Regulamentului de organizare si functionare, a organigramei si normei proprii de dotare. 

- Anexa nr. 1 Regulamentul de organizare si functionare a Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta

- Anexa nr.2 Organigrama Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta

- Anexa nr.3 Norma proprie de dotare a Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta

Proiect de hotarare nr.11 privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului local al comunei Gugești, județul Vrancea în Comisia de Evaluare și Asigurarea Calității de la nivelul Școlii Gimnaziale ,,Alexandru Vlahuță,, Gugești.

Proiect de hotarare nr.12 privind desemnarea reprezentantilor Consiliului local al comunei Gugești, județul Vrancea în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale ,,Alexandru Vlahuță,, Gugești, pentru anul școlar 2019-2020.

Proiect de hotarare nr.13 privind stabilirea consumului lunar de carburant pentru autoturismele și utilajele care deservesc primăria comunei Gugești.

 

 

 
 a
Copyright © 2011 Primăria Comunei Gugești. Design realizat de SOBIS Solutions.