Pagina principala Comuna Gugesti Institutii locale Monitorul Oficial Local Harta Contact
 
Cautare
 

  

Stimați vizitatori,

Vă urăm bun venit! pe site-ul oficial al comunei Gugești.

               Prin intermediul acestui site dorim sa oferim tuturor vizitatorilor informatii generale despre principalele institutii publice si de cult din comuna Gugești, precum si date despre istoria, economia, cultura si traditiile localitatii noastre. Administrativ-teritorial comuna Gugești aparţine judeţului Vrancea (satul de reşedinţă Gugești aflându-se la o distanţă de aproximativ 20 km faţă de municipiul Focșani) şi are în compunere următoarele sate: Gugești și Oreavu.

              Într-o perioadă în care informația electronică este tot mai utilă, am creat acest site din dorința de a fi cât mai aproape de cetățeni, de a le oferi informații utile, dar și de a expune proiectele viitoare. Incheiem acest scurt discurs multumindu-va pentru vizita dumneavoastra si va dorim navigare placuta!

Vatră Vasile

Primarul comunei Gugești

 

Portalul public Monitorul Oficial Local este o extensie a website-ului primăriei pentru a facilita comunicarea cu cetățenii. Verifică online starea solicitării depuse, completează formulare electronice și trimite cereri, depune sesizări, programează-te online, consultă documente de interes public. Vizitează Monitorul Oficial Local al comunei Gugești

 

 Anunt Comunicat începere proiect - Curs Inspector resurse umane si Manager inovare.

 

 

 Anunţ Important!

Acte necesare la întocmirea dosarului de ajutor pentru încălzirea locuinței în sezonul rece 2021 - 2022. 

Ajutorul de încălzire se acorda familiilor, respectiv persoanelor singure numai pentru locuința de domiciliu sau, după caz, de reședința a acestora. La stabilirea dreptului de ajutor pentru încălzirea locuinței se iau în calcul toate veniturile realizate de membrii familiei în luna anterioară depunerii cererii și nu trebuie sa depășească 1386 lei pe membru de familie și 2053 lei în cazul persoanei singure. 

Pentru mai multe informații consultați documentul atașat. 

Cererea poate fi descărcată aici. 

 

 

 

Masuri de mediu şi climă 2021 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020 - ACCES DOCUMENTE (ghiduri, broșuri, formulare, hărți zone eligibile etc.).

Înştiinţare privind respectarea Legii211/2021 şi Legii 181/2020 privind deşeurile de orice natură şi graficul colectării deşeurilor vegetale. 

Graficul colectării gunoiului menajer şi a deşeurilor reciclabile. 

HOTĂRÂREA C.L.S.U. Gugești Nr. 6 din 12.04.2021 privind aprobarea Planului de măsuri  ca urmare a înregistrării ratei de 4,26 %o la nivelul comunei Gugești.

      

PROGRAMARI LA VACCINUL  ANTI COVID SE POT FACE LA NUMARUL DE TELEFON:  0214144425

Înștiințare privind tragerile cu munitie de razboi in poligonul Bogza, programul desfășurării acestor activități în perioada ianuarie- iunie 2021.

 

 

 

 

 


 

 

 

STRATEGIA DE DEZVOLTARE A LOCALITATII GUGESTI
DEZVOLTAREA DURABILA SI EGALITATEA DE SANSE
Vremea
Trafic
Vizitatori: 542752, online: 4
 
 a
Copyright © 2011 Primăria Comunei Gugești. Design realizat de SOBIS Solutions.