Pagina principala Comuna Gugesti Institutii locale Monitorul oficial local Harta Contact
 
Cautare
 

  

Stimați vizitatori,

Vă urăm bun venit pe site-ul oficial al comunei Gugești.

               Prin intermediul acestui site dorim sa oferim tuturor vizitatorilor informatii generale despre principalele institutii publice si de cult din comuna Gugești, precum si date despre istoria, economia, cultura si traditiile localitatii noastre. Administrativ-teritorial comuna Gugești aparţine judeţului Vrancea (satul de reşedinţă Gugești aflându-se la o distanţă de aproximativ 20 km faţă de municipiul Focșani) şi are în compunere următoarele sate: Gugești și Oreavu.

              Într-o perioadă în care informația electronică este tot mai utilă, am creat acest site din dorința de a fi cât mai aproape de cetățeni, de a le oferi informații utile, dar și de a expune proiectele viitoare. Incheiem acest scurt discurs multumindu-va pentru vizita dumneavoastra si va dorim navigare placuta!

Vatră Vasile

Primarul comunei Gugești

 

Anunt nr.10415 din 25.10.2019 privind procedura selectie parteneri în cadrul Programului ,,Dezvoltare locală și reducerea sărăciei, creșterea incluziunii romilor,, Apel deschis de proiectenr.4 ,,Dezvoltare locala,, lansat de Fondul Român de Dezvoltare Socială (FNDR) la data de 09.09.2019

Anunt nr. 9962 din 11 octombrie 2019 pentru alegerea Presedintelui României din data de 10 noiembrie 2019.

Dispozitia nr.205 din 12.09.2019 privind stabilirea locurilor speciale pentru afisajul electoral, în vederea desfășurării alegerilor pentru Președintele României din anul 2019.

 

 

ATENTIE! PESTA PORCINĂ AFRICANĂ CEA MAI PERICULOASĂ BOALĂ LA PORC !!!

PESTA PORCINĂ AFRICANĂ - Extras privind acțiunile de combatere a PPA - clik aici  

 

 

 


 

 

 

STRATEGIA DE DEZVOLTARE A LOCALITATII GUGESTI
DEZVOLTAREA DURABILA SI EGALITATEA DE SANSE
Vremea
Trafic
Vizitatori: 410809, online: 4
 
 a
Copyright © 2011 Primăria Comunei Gugești. Design realizat de SOBIS Solutions.